AGEL Thrive

Agel FLX

A világon emberek milliói szenvednek ízületi bántalmakban, mely az életmódjukra vezethető vissza. Egyéb tényezők, mint pl. a család genetikai adottságai szintén szerepet játszanak az ízületi fájdalmak kialakulásában. Az eredmény a korlátozott mozgás-szabadság. Szinte mindenki áldozata lehet ennek.Négy természetes összetevő együttes alkalmazása az Agel FLX-ben segíti az ízületek megfelelő karbantartását, és rugalmasságát. Az Agel gél szuszpenziós technológiájának köszönhetően a FLX aktív összetevői gyorsan felszívódnak, optimális állapotot teremtve ezzel az ízületeinknek.

Az Agel FLX javítja az ízületek állapotát, felhasználva a Celadrin, Glükozamin, MSM, és a Chondroitin szulfát egyedi kombinációját. Minden egyes összetevő használata külön-külön is speciális előnyökkel jár az ízületeink optimális állapotának megőrzésében, de a hatóanyagok együttes alkalmazása sokkal többet ér! A Glükozamin segíti a Chondroitin szulfát felszívódását, amely a porcok azon természetes alkotóeleme, amelyik erősíti az ízületeket. Az alkotóelemek ezen kombinációja támogatást biztosít az aktív életünk miatt elfáradt ízületeknek. Ha ehhez hozzáadjuk a Celadrint, akkor az alkotóelemek még inkább együtt dolgoznak, az ízületek egészségének helyreállításáért. A Celadrin egy klinikákon tesztelt természetes alkotó eleme a FLX-nek, amely biztosítja az ízületek folyamatos lubrikációját, segít megőrizni a rugalmasságot, és támogatja a különféle mozgásformák széles skáláját.

NE használja a terméket, ha allergiás a kagylóra!

Agel HRT

A jól működő szív nélkülözhetetlen a jó egészséghez. A HRT-ban lévő tápanyagok egyedülálló keveréke segít elérni, hogy a szíve a lehető legjobb állapotban legyen. Ezt a tudomány eredményeit messzemenően figyelembe vevő, és technológiailag igen előre haladott gélt speciálisan arra tervezték, hogy megvédje a szívet, tápanyaggal lássa el a szívizomzatot, és egészséges koleszterin-szintet tartson fenn. Antioxidánsaival és tápanyagaival együtt a HRT energiát ad és védelmet biztosít. A Taurin segít abban, hogy egészséges szívünk legyen, amíg a Carnitine segíti szívizomzatunkat az energia termelésben – és ez csak két példa a szívre összpontosító tápanyagok közül, melyek a HRT-ban megtalálhatóak.

A HRT egyik fő összetevője a Co Q10 = Koenzim Q10, mely az egyik leghatásosabb szer a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában.

Agel HRT

  • Segít az egészséges koleszterin-szint fenntartásában.
  • Energiát ad a szívnek.
  • Csökkenti a szívet érő káros hatásokat.
  • A legjobb formában tartja a szívet.

Folsav: 400mcg
Szelén: 70mcg
Laska gomba kivonat: 500mg
Taurin: 500mg
L-Carnitin: 500mg
Koenzim Q10: 50mg
Policosanol: 10 mg

Agel GRN

Kívülről egyszerű dolog megtisztítani a testünket, ám belülről már nem annyira. Az Agel új GRN termékével, éppen most vált könnyebbé. A GRN erőteljes összeállítása az bélrendszer stimulálása által segít kitisztítani az emésztőrendszert és a belekben már dolgozó jótékony baktérium flórát is támogatja működésében.

Méregtelenítsen a GRN-nel

A szervezetünk mindenféle anyagot felszív; ezek között van jótékony és kevésbé jótékony anyag is. A GRN kimondottan úgy lett kialakítva néhány erőteljes fito-tápanyaggal, mint a spirulina és a klorofill, hogy a szervezetet méregtelenítse és táplálja is egyben.

Mozgásban tart

Erőteljes fito-tápanyag keverékével, a GRN mozgásban tartja az emésztőrendszert. A teljes értékű rostanyag darabok elősegítik azt a mozdulatsort az emésztőrendszerben, amely a táplálékot mozgatja egyik állomásról a másikra. A Fito-tápanyagok táplálják, méregtelenítik, tisztítják és ápolják a bélrendszert.

Mit tehet Önért a GRN?

Íme néhány a számos potenciális jótékony hatásból:

  • Segít kitisztítani a szervezetet
  • Elősegíti a szervezet méregtelenítését
  • Ápolja és stimulálja az emésztőrendszert